Donald Lu-studentëve: Mos votoni kandidatët e inkriminuar, vota nuk shitet

348

Ambasadori i SHBA-së në vendin tonë, Donald Lu ka apeluar nga Korça që të mos shitet vota dhe të mos votohen kandidatëte inkrimuniar.

Lu  para studentëve të Universitetit të Korçës  është ndalur edhe te procesi i dekriminalizimit. Ai ripërsëriti se me votë kanë mundësi që të refuzojnë kandidatët e inkriminuar.

“Mos dëgjoni retorikën e inatosur politike, por të votoni, sepse nëse nuk votoni, mos u ankoni për ata që ju qeverisin”, tha Donald Lu.

S'KA KOMENTE