1 Qershori 2015 në qendër të qytetit Bulqizës.

1019

QKF BZ3Koncert festiv i Shkolla 9-vjecare “Xhevdet Doda” dhe QKF Bulqizë

Shkolla 9-vjecare ” Xhevdet Doda” dhe QKF Bulqizë me rastin e festës së “1 qershorit”  QKF BZ2organizoi një koncert festiv në qendër të qytetit duke shpalosur entusiazmin e fëmijëve interpretues dhe të shikuesve të shumtë prindër e qytetarë.

Stafi i gazetës “Bulqiza” ju uron gezuar 1 Qershorin te gjithe femijeve.

Qofshi të lumtur e të gëzuar!

S'KA KOMENTE