Dasmë me flamur shqiptar në Zvicër

408

Berisha me prejardhje nga Peja, duke lundruar në lumin Rhein në Basel që të marrë nusen e tij Hava Bujupi nga Shtutgarti, ka valëvitur flamurin shqiptar.E kjo, sipas traditës shqiptare që nusja prihet nga bajraku.

Më pas ceremonia martesore ka vazhduar në një sallë madhështore ku të ftuar kanë qenë mbi 300 mysafirë nga Kosova, Zvicra dhe Gjermania, cilët mbetën të impresionuar nga ceremonia martesore, ku flamuri shqiptar ka qenë i pranishëm.

S'KA KOMENTE