Nderohet me titullin “Nderi i Qarkut Dibër” aktori i humorit Behar Mera

1240

Aktori i humorit Behar Mera është vlerësuar nga këshilli i qarkut Dibër me titullin Nderi i qarkut për kontributin e dhënë në fushën e artit dhe të Kulturës si mjeshtër i skenës që me humorin e tij i dha emër dhe vlera kulturës dibrane ë cili me thjeshtësinë dhe qetësinë e tij dhe mesazhet qe ai përcjell gjatë gjithë kohës, ai është shumë më me vlerë se arti i tij dhe vazhdon të mbetet mik besnik i dibranëve. Edhe miqtë dhe kolegët e punës së tij u ndjenë si pjesë e të njejtit vlerësim dhe sukses para spektatorit shqiptar duke marrë me qindra e mijëra duartrokitje .

S'KA KOMENTE