26 April 2019 4:42

Depresioni

Nga Agim DEMIRI Depresion është një fjalë e huaj që ka në gjuhën shqipe sinonimin me fjalën “përmbytje” të një vendi të ulët që ndodhet nën nivelin e detit apo shtratin e një uji të...

A shërohet varësia nga bixhozi dhe droga me psikoterapi?

– Jam një prind tepër i shqetësuar që mezi po e përballoj jetën. Nuk e di se nga na mbiu kjo dreq droge! Sa s’më ra tavani në kokë kur mora vesh se djali...

Gjashtë metoda natyrale, për të shmangur dhimbjet e kokës

Dhimbja e kokës është shumë shqetësuese për miliona njerëz. Ekzistojnë shumë metoda natyrale për largimin e shpejtë të dhimbjes së kokës. 1. Pini ujë Shpesh dhimbja e kokës ndodh për shkak të dehidratimit. Prandaj mundohuni të...

Ç’është depresioni i maskuar te fëmijët dhe adoleshentët?

– I nderuar Dr. Demiri, unë që po ju shkruaj jam nëna e një djali adoleshent. Djali im kishte ankesa të shumta trupore dhe e kam vizituar kudo, sa te një doktor, te tjetri....
- Advertisement -