26 April 2019 4:32

Profilet e tetë ministrave shqiptarë në qeverinë e Zaevit

Gjithsej 8 ministra shqiptarë do të jenë në përbërjen e qeverisë së re të kryeministrit Zoran Zaev. Përveç Kreshnik Bekteshit dhe Suhejl Fazliut si ministrat më të rinj, emrat e tjerë vazhdojnë të jenë kryesisht...

Kuvendi i Maqedonisë flet shqip

Gjithsej 8 ministra shqiptarë do të jenë në përbërjen e qeverisë së re të kryeministrit Zoran Zaev   Në seancën kuvendore për miratimin e qeverisë së re maqedonase, Kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë, Talat...

Shkup/ Merkel nxit maqedonasit të përkrahin marrëveshjen e emrit me Greqinë

Kryetarja e turbinës ekonomike të Bashkimit Evropian, kancelaria gjermane Angela Merkel, ka zbritur më 8 shtator në Maqedoni për të nxitur qytetarët të përkrahin marrëveshjen e emrit me Greqinë, si rruga kryesore për integrimin...

Kocijançiç: Jo lëvdata politikës dhe veprimeve të Milosheviç

“BE-ja pret që Serbia dhe Kosova të vazhdojnë dialogun me të njëjtin angazhim si më parë”. Kështu deklaroi zëdhënësja e BE-së, Maja Kocijançiç. Kocijançiç vuri në dukje se BE ka theksuar shumë qartë parimet e...
- Advertisement -